A magyar alapítású Érem Művészeti Kiadó Kft. 15 éve kínál saját tervezésű érmeket. Üdvözöljük az éremművészet színes világában!

A magyar koronázási érmek legszebb, legértékesebb darabjainak valósághű utánveretei egy kollekcióban Magyar aranyóriások - A valaha volt legnagyobb és legszebb magyar aranyérmek értékes utánveretei! A Kárpát-medence ezeréves pénztörténete: a rómaiaktól Szent Istvánig, tíz évszázad érméinek válogatott gyűjteménye (i.sz. 41- i.sz. 1000)
Magyar aranypénzek utánveretben A magyar címer kialakulásának állomásai történelmi pénzritkaságok ezüstözött és aranyozott utánveretein Mária Terézia - egy dinasztia születése: a királyi család történetét bemutató kilenc aranyritkaság színarannyal bevont utánverete!
A világ legértékesebb és legszebb történelmi bélyegritkaságai fényűző aranyba foglalva! Az 1848-49-es szabadságharc és forradalom teljes forgalmi sorának valósághű utánverete aranyozott, ezüstözött és bronzérmekkel Ferenc József emlék koronázási forgalmi sora kollekcióba rendezve. Aranyozott és ezüstözött utánveretek az 1 koronától a 100 koronáig.
A Monarchia bukása 12 történelemformáló eseményen át, 12 érem tolmácsolásában Magyar ezüsttörténet