A magyar alapítású Érem Művészeti Kiadó Kft. 15 éve kínál saját tervezésű érmeket. Üdvözöljük az éremművészet színes világában!

A Szózat sorai emlékérmeken A csodaszarvastól Lehel kürtjéig: hét ősmagyar monda ezüstözött, festett érmeken A Forradalom és Szabadságharc történelme egyedülálló, festett érmeken!
Születésnapi emlékszett angol nyelven A magyar művészettörténet leghíresebb és legnevesebb festményei színezüsttel gazdagon bevont és festett emlékérmeken! Történelmi éremsorozat: a magyar Himnusz nyolc versszaka nyolc ezüstözött, festett emlékérmen különleges ajándékokkal
Történelmi éremszett I. (Nagy) Lajos lovagi udvara: egy színpompás emlékérem és egy legendás aranyforint valósághű, aranyozott utánverete Feszty Árpád: A magyarok bejövetele - 1894: gazdagon ezüstözött, művészi festésű SZÖGLETES emlékérmek. Értékes egy unciás színezüst érmek: a négy évszak festett motívumával!
Történelmi éremszett:Tutanhamon fáraó 3300 éves aranykincsei modern emlékérmeken Ferenc József és Erzsébet királyné színpompás arcmása a Boldog Békeidők stílusát idéző, ezüstözött és festett emlékérmeken Értékes egy unciás színezüst érem: a tavasz festett motívumával!
Értékes egy unciás színezüst érem: a nyár festett motívumával! Értékes egy unciás színezüst érem: az ősz festett motívumával! Értékes egy unciás színezüst érem: a tél festett motívumával!
Születésnapi emlékérem Születésnapi ezüst szett Ezüst szett kislány születése alkalmából
Ezüst szett házassági évfordulóra Érem kisfiú születése alkalmából Ezüst szett kisfiú születése alkalmából
Érem kislány születése alkalmából Érem házassági évfordulóra Érem házassági évfordulóra angolul
Ezüst szett házassági évfordulóra angolul Születésnapi emlékérem angol nyelven