Rendelés, fizetés, kiszállítás - fontos információk


1. Hogyan működik az eremtar.hu?
A honlap online webshopként működik. Az oldalon Ön az Érem Művészeti Kiadó Kft. által tervezett és vert gyűjteményi kollekciókat, valamint gyűjtői kiegészítőket vásárolhat meg. A kínálat minden újabb kibocsátás alkalmával frissül, a vásárláshoz nem szükséges regisztráció, minimum rendelési érték nincs.

2. Hogyan vásároljak?
A vásárlás termékenként, az adott gyűjteményi darab oldalán található Igénylési szelvény kitöltésével tud. Fontos, hogy minden sort töltsön ki, mivel rendelése csak így válik érvényessé! Ha több terméket szeretne megvásárolni, az Igénylési szelvényt minden termék esetén újra ki kell töltenie.

3. Mi történik a megrendelésemmel?
Az Ön által elküldött megrendelést ügyfélszolgálatunk azonnal rögzíti. Amennyiben a termék készleten van, és Önnek nincs felénk korábbi tartozása, a gyűjteményi darab hamarosan megérkezik Önhöz.

4. Hogyan kapom meg a rendelésem?
Cégünk csomagküldő vállalkozásként működik, ennek megfelelően postai úton küldjük meg Önnek a vásárolt gyűjteményi darabot. A szállítás postai költsége egységesen: 890,- Ft. Ha esetleg a megrendelés során a címét nem pontosan adta meg, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket! Amennyiben email címét helyesen adta meg a számunkra, a csomag beérkezése előtt egy email értesítést küldünk az Ön számára, melyben megadjuk a csomagszámot, valamint a csomag értékét is.

12000,- forint alatti és 500 grammot nem meghaladó rendelési érték és súly esetén készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érmeket.

5. Hogyan fizetek?
Csomagjában Ön egy számlát fog találni, mely befizetésével rendezi felénk tartozását. Futáros házhozszállítását a csomag átvételekor rendezheti. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében.

6. Ha mégsem tetszik?
A 14 napos visszavételi garancia keretein belül Ön visszaküldheti azámunkra a vásárolt terméket, de csak sérülésektől mentesen, a kapott kiegészítőkkel, esetleges ajándékokkal együtt tudjuk azt átvenni.

7. Hogyan mondhatom vissza a megrendelést?
Lehetőség van megrendelése visszamondására. Ha ilyen eset áll fenn, kérem, keresse ügyfélszolgálatunkat, kollégáink azonnal módosítják rendelési adatait. Tel.: +36 1 / 297 61 10

8. Ha még kérdéseim vannak?
Keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol képzett kollégáink várják kérdéseit és kéréseit!
Tel.: +36 1 / 297 61 10