Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akik hazájukért éltek, haltak

Ár:
6.790 Ft
Cikkszám: MHS-1904
Szállítási díj: 1.490 Ft
Dózsa, Bocskai, Zrínyi, Rákóczi, Kossuth: a magyar történelem öt szabadságharcosa különleges, ovális emlékérmeken. Az ár érmenként, darabonként értendő.
Menny.:db

Leírás

A történelmi kollekció a magyar történelem öt nemzeti hősét jeleníti meg, akik készek voltak fegyvert ragadni, és életüket feláldozni a szabadság és a haladás oltárán. A tükörveretű, gazdagon ezüstözött, ovális éremkülönlegességek plasztikussága szinte életre kelti a hősök arcvonásait. Az érmeken feltűnő fegverek és babérág a harc és a becsület szimbólumaiként foglalják keretbe az előlapokat. A hátlapot az országot jelképező nőalak uralja. Trónusa alatt babér és tölgyfaágak, a katonai dicsőség és becsület jelképei hevernek.

Az öt érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

Minden érem ajándéka: történelmi leírással gazdagított gyűjtőkártya

A negyedik érem ajándéka: exkluzív díszdoboz

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét! 

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. A gyűjtemény érmeinek az ára 6.790 Ft/veret.

Paraméterek

Anyag ezüstözött rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly 28 g
Átmérő 36x46 mm
Kollekció 5 érem