Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ferenc József koronázási emlék forgalmi sorának utánverete, 1908

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: FJO-1905
Szállítási díj: 1.690 Ft
1 koronától a 100 koronáig: Ferenc József 1848-as, osztrák császárrá koronázásának 60. évfordulójára kiadott forgalmi sor utánverete. Az ár érmenként, darabonként értendő. Az öt érmére külön-külön
Menny.:db

Leírás

Ferenc József, a Habsburg Birodalom legnagyobb uralkodója példátlanul hosszú ideig, 68 évig uralkodott. Mindössze 18 évesen, 1848-ban koronázták meg habsburg császárrá. Ferenc József uralkodásának 60. évfordulója alkalmából igazi pénztörténeti különlegességek születtek, 1908-ban kiadásra került a korona pénzrendszer egyetlen emlék forgalmi sora, a koronázási jubileumi sor! Ferenc József császári szignója és a Habsburgok jelképe, a kétfejű sas motívuma mellett az érmeken feltűnik Fortuna, a szerencse és a sors istennőjének alakja is. A legenda szerint az arany 100 koronáson a felhők között lebegő istennő az éppen 10 évvel korábban elhunyt Erzsébet császárnéra utal. Cégünk a különleges, ünnepi forgalmi sor érméit utánverte és kollekcióba rendezte.

Az öt érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

A negyedik érem ajándéka: exkluzív díszdoboz

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét!

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. A gyűjtemény érmeinek az ára 6.990 Ft/veret.

Paraméterek

Anyag ezüstözött, aranyozott rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly veretenként változó
Átmérő veretenként változó
Jelleg valósághű utánveret
Kollekció 5 érem