Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Himnusz versszakai emlékérmeken, ajándékokkal

Ár:
8.900 Ft
4.900 Ft
Cikkszám: HIM-2301
Szállítási díj: 1.690 Ft
8 színezüsttel gazdagon bevont, festett éremveret, melyek a Himnusz nyolc versszakát keltik életre. Az első érem kedvezményes áron, csak 4.900 Ft. A további érmek darabára 8.900 Ft.
Menny.:db

Leírás

A gyűjtemény darabjain nemzeti jelképünk, a Himnusz örökérvényű sorait örökítettük meg. A különleges formájú, tükörveretű érmek hátlapján az eredeti, 1823-as kézirat archaikus sorai olvashatók. A színpompás előlapok a magyar művészettörténet azon mesteri alkotásait keltik életre, melyek híven adják vissza az adott versszak fő mondanivalóját, érzelmi töltését. Ezt erősítik a festményrészletek alatt olvasható verssorok is.

A kollekció mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

A második érem ajándéka: tárolómappa a tanúsítványok számára.

A harmadik érem ajándéka: az Országos Széchenyi Könyvtár engedélyével elkészítettük a Himnusz eredeti, 1823-as kéziratának utánnyomatát, melyet aranyozott bársonymappába helyeztünk.

A negyedik érem ajándéka: díszdoboz, mely biztonságos és esztétikus tárolási lehetőséget nyújt a kollekció számára.

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét!

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. Az első érem bevezető ára 4.900 Ft, a gyűjtemény további érmeinek az ára 8.900 Ft.

Olvassa blogunkat! A Himnuszról, a magyarok nemzeti imádságáról itt olvashat!

Paraméterek

Anyag festett, ezüstözött réz
Minőség tükörveret
Súly 35 g
Átmérő 36x46 mm
Kollekció 8 érem