Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyar aranypénzek utánveretben - Az Árpádok hagyatéka

Ár:
7.490 Ft
3.490 Ft
Gyártó cikkszám: MAP-8-ARP-1908
Szállítási díj: 890 Ft
A magyar arany pénztörténet több száz éve színarannyal bevont érmek tolmácsolásában. Az első érem, az első aranyforint aranyozott utánverete kedvezményes áron, csak 3.490 Ft-ért.
Menny.:db

Leírás

A nagyszabású gyűjtemény a magyar forgalmi aranypénz történetét mutatja be az első érme leverésétől. Az első magyar aranypénz megjelenése és az 1500-as évek eleje közti időszakot felölelő kollekcióban helyet kapott többek közt a legendás Mátyás király aranya és az első magyar királynő, Mária aranyforintja is. Csodálja meg az egyedülálló kollekciót, mely a különleges érmeken túl exkluzív ajándékokat is kínál a gyűjtőknek!

A nyolc érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

- A negyedik érem ajándéka: díszdoboz és tárolómappa a tanúsítványok számára

- Minden érem mellé informatív, színes tanúsítvány

 

Havonta egy érem:

élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét! Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. Az első érem bevezető ára 3.490 Ft, a gyűjtemény további érmeinek az ára 7.490 Ft.

Paraméterek

Anyag aranyozott rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly 5,5 g
Átmérő 25 mm
Jelleg valósághű utánveret
Kollekció 8 érem