Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyar ezüsttörténelem - A pénztörténet legjei

Ár:
8.990 Ft
3.990 Ft
Cikkszám: ET-8-LEG-2001-UV
Szállítási díj: 1.690 Ft
Nyolc történelmi ezüstérem valósághű utánverete kollekcióba rendezve. Ritkaságok, pénztörténelmi műremekek, a magyar pénztörténet legjei! Az első érem, az ikonikus 2 Forint színezüstből verve, kedvezményes áron, csak 3.990 Ft-ért. Az ár érmenként, darabonként értendő a továbbiakra.
Menny.:db

Leírás

A magyar éremművészet mindig is az élvonalban járt. Az évszázadok alatt olyan szépségű érmék születtek, melyek méltán kapnak helyet múzeumokban, felbecsülhetetlen értékű gyűjteményekben. A nagyméretű, ezüstből vert alkotások Különlegesek, ritkák, vagyonokat érők. Mi összegyűjtöttük, utánvertük, és egyedülálló kollekcióba rendeztük ezeket a különleges érmeket.

A nyolc érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

A negyedik érem ajándéka: díszdoboz és tárolómappa a tanúsítványok számára

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét!

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. Az első érem bevezető ára 3.990 Ft, a gyűjtemény további érmeinek az ára 8.990 Ft.

Paraméterek

Anyag 2 Ft:színezüst, egyéb érmek:ezüstözött rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly 2 Ft:3 g, egyéb érmek:veretenként változó
Átmérő 2 Ft:22 mm, egyéb érmek:veretenként változó
Jelleg valósághű utánveret