Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyar ezüsttörténelem - Pénztörténeti hírességek

Ár:
6.990 Ft
2.990 Ft
Gyártó cikkszám: ET-8-HIR-1904-UV
Szállítási díj: 890 Ft
A magyar pénztörténet nyolc történelmi jelentőségű ezüstérméjének valósághű utánverete kollekcióba rendezve. Az első érem, az első forint pénzérme színezüstből verve, kedvezményes áron, csak 2.990 Ft-ért.
Menny.:db

Leírás

Ezer éves pénztörténetünk olyan különleges veretekkel büszkélkedik, melyek Európa-szerte gyűjtői kincsnek számítanak. Az évszázadok alatt olyan történelmi jelentőségű érmék születtek, melyek méltán kapnak helyet múzeumokban, felbecsülhetetlen értékű gyűjteményekben. Mi összegyűjtöttük, utánvertük, és egyedülálló kollekcióba rendeztük ezeket a különleges érmeket.

A nyolc érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

- A negyedik érem ajándéka: díszdoboz és tárolómappa a tanúsítványok számára

 

Havonta egy érem:

élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét! Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. Az első érem bevezető ára 2.990 Ft, a gyűjtemény további érmeinek az ára 6.990 Ft.

Paraméterek

Anyag 1 Ft:színezüst, további érmek:ezüstözött rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly 1 Ft:3 g, további érmek:veretenként változó
Átmérő 1 Ft:22 mm, további érmek:veretenként változó
Jelleg valósághű utánveret