Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Szózat versszakai emlékérmeken

Ár:
7.990 Ft
3.990 Ft
Cikkszám: SZO-1904
Szállítási díj: 1.690 Ft
14 színezüsttel gazdagon bevont, festett éremveret, melyek a Szózat 14 versszakát keltik életre. Az első érem kedvezményes áron, csak 3.990 Ft. A további érmek ára 7.990 Ft daarbonként.
Menny.:db

Leírás

A gyűjtemény darabjain nemzeti jelképünk, a Szózat örökérvényű sorait örökítettük meg. A különleges formájú, tükörveretű érmek finom megmunkálása és motívumának letisztult vonalvezetése mind a Szózat születésének korát, a 19. század eleganciáját hivatott idézni. A színezüst csillogása fényűző keretet ad az előlapokon látható, élénk színekkel megfestett motívumoknak, melyek híven tükrözik a versszakok üzenetét. Ezt erősítik a képek alatt olvasható verssorok is.

A kollekció mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

- A második érem ajándéka: Az Országos Széchenyi Könyvtár engedélyével elkészítettük a Szózat eredeti, 1836-os kéziratának utánnyomatát, melyet aranyozott bársonymappába helyeztünk

- A negyedik érem ajándéka: díszdoboz és tárolómappa a tanúsítványok számára

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét!

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. Az első érem bevezető ára 3.990 Ft, a gyűjtemény további érmeinek az ára 7.990 Ft.

Paraméterek

Anyag festett, ezüstözött réz
Minőség tükörveret
Súly 35 g
Átmérő 36x46 mm