Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tizenhárom aradi vértanú emlékérmeken

Ár:
6.990 Ft
3.990 Ft
Cikkszám: AVE-1905
Szállítási díj: 1.690 Ft
Ovális éremkülönlegességek a 13 honvéd tábornok és gróf Batthyány Lajos emlékére. Az akciós ár az első éremre érvényes, a további érmek darabára 6.990 Ft.
Menny.:db

Leírás

1849. október 6-án hajnali 5.30-6.30 között Aradon kivégezték a magyar szabadságharc 13 honvédtábornokát. Ugyanezen a napon, Pesten agyonlőtték Magyarország első miniszterelnökét, a szintén halálra ítélt gróf Batthyány Lajost is. A tükörveretű, gazdagon ezüstözött, ovális éremkülönlegességek művészi motívumvilágukkal állítanak méltó emléket a kivégzetteknek. Az érmek hátlapján megjelenített, a Kossuth-címerre hajló, zokogó angyal alakja híven tükrözi a korabeli magyarság gyászát. A portrék kidolgozottsága, a katonai dicsőséget és becsületet szimbolizáló tölgy és babérlevelek részletgazdagsága, a matt és tükörveret felületek játéka mind az érmek esztétikai értékét emelik.

A 14 érem mellé gyűjtői ajándékot is küldünk.

A negyedik érem ajándéka: exkluzív díszdoboz és egy korabeli színes kőnyomat valósághű utánnyomata

Havonta egy érem: élvezze a havonkénti fizetés és az automatikus postázás kényelmét!

Rendeljen most, és mi küldjük is Önnek a kollekció első érméjét 3.000 Ft kedvezménnyel, csak 3.990 Ft-ért. Élje át a várakozás örömteli izgalmát, a kollekció soron következő vereteit mi 3-4 hetente, automatikusan szállítjuk Önnek. Garantáljuk a gyűjtés gondtalanságát: Önnek bármikor lehetősége van a gyűjtést szüneteltetni vagy akár abba is hagyni. A gyűjtemény további érmeinek az ára 6.990 Ft/veret.

Paraméterek

Anyag ezüstözött rézötvözet
Minőség tükörveret
Súly 28 g
Átmérő 36x46 mm
Kollekció 14 érem

Youtube videók